SMART Mobility Cluj – 2021

Sâmbătă - 24 IULIE 2021
Locație: esplanada BT ARENA și CLUJ ARENA
Orele: 10:00 - 20:00
Title Image

Beautiful Blog

Ediția a III-a

Comunicat de presă

SMART Mobility Cluj 2021 – Ediția a III-a
Tehnologia viitorului este aici!

Suntem onorați să vă invităm la un eveniment inedit! Sâmbătă, 24 iulie, între orele 10:00 –20:00, pe esplanada BT Arena & Cluj Arena, într-o atmosferă plină de relaxare, cu surprize și momente interesante, se va desfășura Smart Mobility Cluj 2021 – un eveniment aflat la a III-a ediție, dedicat comunității orașului și tuturor celor pasionați de inovație prin tehnologii curate, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate concepte de mobilitate urbană sustenabilă și elemente cu impact în calitatea vieții.

După două ediții consecutive ce au generat o nouă perspectivă asupra tehnologiilor și conceptelor de mobilitate ale viitorului, continuăm oportunitatea de a accelera și consolida sectorul mobilitații nepoluante pentru a susține dezvoltarea unei comunități sănătoase și sustenabile.

Smart Mobility Cluj este un proiect axat pe comportamentul responsabil vizavi de mediul înconjurător și dorește să dezvolte o cultură orientată spre elemente de tehnologii curate, reducerea poluării, adoptarea soluțiilor de eficiență energetică, reducerea consumerismului cu impact pozitiv asupra resurselor și sănătății generațiilor viitoare.

În cadrul evenimentului, peste 50 de expozanți și parteneri vor expune elemente și concepte de mobilitate sustenabilă:

• Expuneri de autovehicule electrice / hibrid – cele mai noi modele ale mărcilor participante
• Expuneri de soluții de micromobilitate – biciclete, scutere, trotinete, motociclete
• Prezentări de proiecte, produse și concepte de mobilitate sustenabilă
• Workshop tematic pe soluții de dezvoltare urbană durabilă
• Expunerea proiectelor din Zona Metropolitana Cluj ce includ componente sustenabile
• Demonstrație de soluții pentru mobilitate verticală
• Test drive cu vehicule electrice și hibrid

Smart Mobility Cluj este dezvoltat de Asociatia Centrul de Resurse pentru Eficiență Energetică (CREESC) cu sediul în Cluj-Napoca, în parteneriat cu Transylvania Evolution.
Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.
Accesul publicului la eveniment este gratuit.
În contextul Covid-19, măsurile de siguranță, atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori, vor fi o prioritate pentru toți participanții la eveniment.

Despre Centrul de Resurse pentru Eficiență Energetică și Schimbări Climatice (CREESC)

CREESC este o asociație clujeană non-profit, înființată în anul 2014, ce reunește companii și experți dedicați sectoarelor cu impact în sustenabilitatea comunitații, urmărind prin proiectele sale să cultive și să accelereze dialogul și implementarea soluțiilor de eficiență energetică, a inovațiilor tehnologice și a oportunităților de cercetare, colaborare și finanțare din aceste sectoare.
www.creesc.ro

 

Despre Transylvania Evolution

Transylvania Evolution este o companie de consultanță din Cluj-Napoca, cu focus în implementarea de concepte și proiecte de dezvoltare urbană.
www.transylvaniaevolution.ro

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.